VR1 pakt alweer een punt: 2-2 in Arkel, maar is toch ontevreden.

Alweer een inhaalwedstrijd voor de dames, deze keer vertrokken we even over 11 richting het zonnige en warme Arkel. Joelle en Cheyenne zijn voorlopig nog steeds uitgeschakeld, maar waren wel weer aanwezig om het team te ondersteunen. Roos maakte gelukkig wel weer haar 1e minuten, echter de zussen Zweere zijn nog op vakantie, het zelfde gold deze keer voor Fabienne. Aangezien er ook een paar half fitte dames waren sloten wederom Fleur en Bernadette aan, zodat we met 14 speelsters vertrokken. Dit aantal werd binnen enkele minuten gereduceerd tot 13 aangezien Marijke toch niet fit bleek. Sneu voor pa Arie die als enige supporter meegereisd was. De jonge Fleur nam haar plekkie op midmid over en deed het voor het eerst op deze positie prima. Arkel kwam helaas al zeer snel op 1-0, een schot vanaf de rechterkant van het strafschopgebied verdween via de vingertoppen van Sophie in de linkerbovenhoek. Ameide liet de koppies niet hangen, maar kwam terecht op voorsprong door prima veldspel. De 1-1 kwam op naam van Sofie die een voorzet van linksbuiten Benno prima binnentikte bij de 2e paal. Ook bij de 2-1 kwam de assist van haar, ditmaal als linksachter stuurde ze Naomi de diepte in die een tegenstander afschudde en de bal daarna koel langs de keeper in het doel plaatste. Zoals de laatste weken blije gezichten in de rust. Enige wat besproken werd is niet proberen te letten op het (nergens voor) fluiten voor de scheids, aangezien beide partijen hier mee te maken hebben, al heeft het jonge VR1 hier misschien iets meer last van dan het fysiek sterke Arkel.

In de 2e helft was het voetbal van beide kanten en stuk minder, mede door de brandende zon. Arkel joeg elke bal lang naar voren en Ameide kon zich daar maar moeilijk onderuit voetballen al kwamen er nog wel wat kansjes. Helaas belandde 1 van die lange ballen 10 minuten voor tijd van misschien wel 35 meter precies over Sophie en onder de lat waardoor Arkel gelijkmaakte. Na afloop een vreemd beeld: Arkel dat bij was met het gelijkspel en Ameide teleurgesteld. Toch kunnen de meiden/dames tevreden zijn, het 7e punt van het seizoen binnengehaald en al 4 wedstrijden op rij ongeslagen ! Hemelvaart en zaterdag wordt er alweer gevoetbald, het zal dan nog meer puzzelen worden om een selectie bij elkaar te krijgen. De combinatie van veel wedstrijden in korte tijd (terwijl het ook nog meivakantie is) begint begrijpelijk wat pijntjes op te leveren bij de jonge selectie.