Slap Ameide 1 geen partij voor effectief Streefkerk.

STREEFKERK – Met goalgetter Andy van Vugt in de hoofdrol had, het nog steeds op de nacompetitie azende, Streefkerk geen kind aan Ameide. De 3-1 zege was dan ook meer dan terecht voor de Strevelanders.

“Ik ben zeer tevreden over het spel en hoop op deelname aan de nacompetitie. En als we dan zo voetballen als vandaag, dan kunnen we nog een mooi einde van het seizoen beleven”, aldus Streefkerk-trainer Maarten van Gastelen, die zich niet meer kon herinneren wanneer hij voor het laatst van Termei had gewonnen.

De naar Nieuw-Lekkerland vertrekkende oefenmeester zag zijn ploeg net voor en na rust scoren. Ameide dacht met de aansluittreffer van Tom de Kruijk (2-1) de spanning terug te brengen, maar Van Vugt had andere plannen.

(foto: Cora Stout)

Drive
“Streefkerk speelde goed. Onze verdedigers hadden grote moeite met het onder andere voortdurend door elkaar bewegende spitsenduo Van Vugt en De Vries”, analyseerde Ameide-coach Gert-Jan Westerhout na afloop van de pijnlijke nederlaag.

“Thuis kunnen we die drive brengen, maar in uitwedstrijden heeft mijn ploeg duidelijk meer moeite. Vandaag haalde een te groot aantal van mijn spelers een onvoldoende en ontbreekt de individuele klasse om het Streefkerk moeilijk te maken. We gaan de wonden likken, en richting IFC thuis.”

Bron; www.regio-voetbal.nl

Kijk voor foto’s op de site van vv Streefkerk.