Mooie reeks VR1 hardhandig beëindigt door 2 grote nederlagen

Na 4 wedstrijden ongeslagen te zijn hebben de dames helaas 2 grote nederlagen moeten incasseren.

Op hemelvaartsdag ging men met 9-1 ten onder bij Brakel (doelpunt Anouk) en zaterdag was VVAC op de put met 6-0 te sterk. Over voetbal gaan we het dus maar niet te veel hebben, maar gelukkig waren en nog genoeg “kelderklasse”momenten om van te genieten. Zo speelde de geblesseerde Marijke op donderdag assistent-grensrechter bij afwezigheid van leider/vlagger Arnold en was Desiree langduig gedwongen om haar linksmidden/buiten plekkie te verlaten om de keepershandschoenen over te nemen van (de al lang op haar laatste benen lopende) Sophie. Zaterdag vertrokken we erg laat omdat de was nog niet droog was (zelfs na lang wachten bleken de sokken nog wat vochtig) en verongelukte bijna een van de autos vanwege de aanwezigheid van een klein 8-potig schattig huisdier.

Komende weken wordt vooral puzzelen om 11 (bijna) fitte speelsters te elkaar te krijgen. 10 (van de 20) competitiewedstrijden spelen in 2 maanden tijd is toch iets te veel van het goede, waarvan ook nog eens 5-6 rond de meivakantie en eindexamens. Zaterdag raakte helaas  Naomi binnen enkele minuten al geblesseerd bij een op het oog onschuldig duel en we vrezen dat die de rest van het seizoen is uitgeschakeld. A.s. zaterdag reizen we in ieder geval af naar Woerkum al is het met zn 10en.