Interview met de Pupil van de Week Milan Raes

In de week voorafgaand aan de paardenmarkt hebben we in de drukke agenda’s toch nog tijd vrij kunnen maken voor de opnames van “het interview met de pupil van de week”.

Deze week is “bokser-voetballer” Milan Raes de pupil van de week. Staflid en teamleider JanThijs de Haan omschrijft Milan als volgt:

“Milan is dit jaar vervroegd doorgeschoven direct naar JO13-1 terwijl het merendeel van zijn vorige team JO11-1 doorstroomde naar JO13-2. Geselecteerd op fysiek, snelheid en balvaardigheid maar eens kijken of Milan mee kon komen tussen de 2e jaars D spelers van VV Ameide. We zijn niet bedrogen uitgekomen zo blijkt na een wedstrijdje of 6. Op trainingen altijd gretig met een flink portie drive om te winnen laat hij zich niet gemakkelijk van de bal af zetten door de ‘grote jongens’. Door zijn strakke passing vaak een prima aanspeelpunt. Deze welkome linkspoot haalt als linksbuiten vaak de achterlijn of dringt op snelheid door in de 16. Strakke voorzetten, knalharde doelpogingen en ook mooi indraaiende corners zijn kenmerkend voor dit jonkie. Vaak ook op trainingen en zeker bij wedstrijden trouw gesteund door papa of mama langs de lijn en zeker ook door opa Cor, die met een eurootje of 2 per doelpunt dit jaar nog wel eens behoorlijk leeg zou kunnen lopen op het talent van kleinzoon Milan”.

Kijk naar het volledige interview en ontdek de passies van Milan naast het voetballen en uiteraard zijn we nieuwsgierig naar zijn voorspelling voor zaterdag.

Wij wensen Milan een fantastische Paardenmarkt en voor zaterdag heel veel plezier toegewenst.

Komt allen naar het schitterende sportpark Meihoven. Ameide 1 – Leerdam Sport’55 1. Aanvang 15.00 uur.