Crowdfunding & V.V. Ameide

Beste voetbalvrienden,

Onze Voetbalvereniging Ameide staat al meer dan 70 jaar voor voetbalplezier, voor jong en oud, actief en passief. Vanaf augustus 1980 beschikken we hiervoor op Meihoven over een prachtig en uitstekend onderhouden sportcomplex. Met daarop onze trots de met eigen handen gebouwde en onderhouden kleedkamers en kantine.

Na de vorige zomerstop de oude kleed- en bestuurskamers te hebben aangepakt worden deze zomerstop de 36 jaar oude kantine met bijbehorende keuken- en toiletvoorziening grondig gerenoveerd. Dit alles om in de toekomst goede voorzieningen en een warm thuis te bieden.

Met de inzet van onze vrijwilligers en het bedrijfsleven moet deze mega operatie voor aanvang van het nieuwe seizoen klaar zijn. Het streven is dit alles te realiseren zonder extra contributieverhoging. Met dit doel hebben we inmiddels met succes een beroep gedaan op de Vrienden van v.v. Ameide en de A.A. de Haan Stichting.

Om de extern te maken financieringskosten zo laag mogelijk te houden doen we ook een beroep op jou. Middels deze crowdfundingsactie kan jij aan de renovatie financieel bijdragen door een bouwsteen’ te doneren. Meer bouwstenen mag natuurlijk ook.

Een ‘bouwsteen’ kost € 50,-. Je bijdrage kan je overmaken naar het Rekeningnummer van de V.V. Ameide:  NL78 RABO 0301916098  onder vermelding van ‘bouwsteen’.

Met sportieve groet,

Namens Het Bestuur