Collecte Nierstichting wederom een succes

Bgin jaren 90 ‘adopteerde’  V.V. Ameide de collecte van de Nierstichting en sindsdien zetten wij ons in voor dit goede doel. Op deze manier is de Nierstichting verzekerd van een mooie opbrengst en kunnen we ons als V.V. Ameide naast het voetballen ook op andere mooie manier laten zien.

Afgelopen week zijn onderstaande toppers weer langs de deuren geweest om te collecteren; de opbrengst was dit jaar € 1410,09. Voor de tweede keer op rij een hoger bedrag dan het voorgaande jaar!

Cor Bakker, Antoine de Blank, Erik de Muinck, Teo Mesker, Martijn Muilwijk, Cor Haars, Klaas van Oort, Martin Slob, Gerry Hoeijenbos, Niek Terlouw, Faij van Gelderen, Angela Pek en Lindsay Molenaar, Mevr. I. Zhang,  Mevr. A. Versluis, Mevr. W. van den Heuvel, Rianne Pelikaan, Henk de Haan, Dhr. D. van Dijk

Mede namens de Nierstichting Hartelijk dank!

Met sportieve groet,

Izaäk Streefkerk