Boys van JO8 Scoren hun allereerste Doelpunt!!

Zaterdag 7 oktober, Uitwedstrijd Sparta 30 uit Andel

Spelers voor deze dag waren: Kay,Niek,Brian,Levi,Lorenzo,Jordy,Kevin en Fedde.

(Thijmen had afgezegd omdat hij niet helemaal fit was.)

Zaterdagochtend 07.45u was het verzamelen op Meihoven om richting Andel te vertrekken. Het was gelukkig nog droog en dat bleef het ook tot na de wedstrijd. Het is alweer de tweede competitie wedstrijd van de boys Jo8 de eerste ging helaas verloren tegen Altena JO8. Na 3 verliespartijen in de beker waar ze best zwaar ingedeeld zaten, zijn nu de pijlen gericht op de competitie.

Om 09.00u werd er afgetrapt en de boys voetbalde tegen een ploeg waarvan de trainers dachten dat er wel wat te halen viel in Andel. Er werd in de eerste 10 minuten goed meegevoetbald en kregen zelfs de kans om de score te openen maar helaas ging deze kans verloren. Sparta 30 voetbalde wat beter en kwamen al snel met 3-0 voor. In de time-out gaf trainer Joop aan dat er wat feller moest worden gespeeld. Helaas lukte dit niet helemaal en Sparta 30 kon uitlopen naar 7-0 voorsprong.

In de rust werd eerst wat gedronken en gegeten want het was best wel vroeg vertrekken naar Andel. De boys begonnen de tweede helft weer super gemotiveerd en drongen gelijk aan bij Sparta 30 met als resultaat dat Lorenzo kreeg de bal van Kevin en die ging er als een speer mee vandoor en kon op een makkelijke manier om de keeper heen lopen en het allereerste doelpunt voor de boys van JO8 er inschieten. Jammer dat niet al de meegereisde supporters dit hebben gezien omdat de thee/koffie nog te warm was. Maar het trainers duo juichte voor twee net als de boys van JO8.   Helaas ging deze wedstrijd verloren met 15-1 maar dat kon de pret niet drukken want ze hadden tenslotte een doelpunt gemaakt. Wel werd er met pingels nemen gewonnen door de Boys van JO8.

Boys JO8 bedankt!! En als het eerste doelpunt erin zit volgen er meer.

De volgende wedstrijd is 14 oktober thuis om 10.00u tegen Peursum. Leuk om te weten Termei verliest nooit na de Mart!!