Attentie! Voetbalshirtjes gaan van het plafond!

Vrienden van Meihoven,

Na vele jaren vol mooie herinneringen als kampioenschappen van jong en oud, feestavonden en het heerlijke koppie “snert” rond de oliebollenverkoop zal onze oude vertrouwde kantine een prachtige metamorfose ondergaan. De mooie avonden en de kampioenschappen gaan we daar natuurlijk gewoon weer beleven.

Onderdeel van de verbouwing is dat er een nieuw plafond aangebracht gaat worden. En dat betekend dat we de shirts, sjaaltjes etc. niet meer terug gaan plaatsen. in de bijna 11 jaar dat ze er hangen hebben we vaak positieve reacties gehad en nog steeds vinden we het mooi om te zien als er mensen naar boven staren naar al dat nostalgie.

Na de slotdag van 10 juni zullen ondergetekende het plafond vrij gaan maken en geven we iedereen de gelegenheid om hun eigen shirtjes terug te nemen. Destijds hebben we alles genoteerd, dus dat kan niet fout gaan. Gedurende de zomerstop geven we ieder de mogelijkheid voor we ze eventueel in de vrije verkoop doen voor een zacht prijsje of iets dergelijks.

Als je graag je attributen terug wil, mail dan naar mslob@live.nl of trek gewoon even aan ons jasje.

Vriendelijke groet,

Rene van Gelderen en Martin Slob

PS: Vele handen maken ook in 2017 nog steeds licht werk , dus als je zin en tijd hebt kan “uitvoerder” Goof je altijd gebruiken om de kantine mee helpen te verbouwen.
Ook in de vorm van een bouwsteen te kopen is het mogelijk om het project te steunen.