ADITECH blijft hoofdsponsor VV Ameide

Met ingang van 1 september 2017 hebben wij voor 3 jaar een nieuwe sponsorovereenkomst gesloten met hoofdsponsor Aditech. Om dit alles te bezegelen is Ameide 1 door onze hoofdsponsor voor aanvang van de eerste thuiswedstrijd van het seizoen in een nieuw Aditech-wedstrijdtenue gestoken.

 

VV Ameide staat al meer dan 70 jaar voor ontmoeting, ontspanning, voetbalplezier, voor jong en oud, actief en passief, met en voor elkaar. Dit alles was en is alleen mogelijk dankzij de voortdurende inzet van onze vrijwilligers. Dankzij hun inzet en mede met de jarenlange en onvoorwaardelijke  financiele steun van hoofdsponsor Aditech zijn we in staat gebleken het voetbal ook voor iedereen, vooral de jeugdleden, betaalbaar te houden.

Aditech is gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren en opleiden van technisch personeel en al zo’n 18 jaar hoofdsponsor van onze vereniging. Met een landelijke dekking en medewerkers werkend door heel Nederland behoort Aditech inmiddels al jaren tot de top van landelijke leveranciers van uitvoerend technisch personeel. Vanaf het begin heeft Aditech altijd oog en waardering gehad voor VV Ameide en met name de inzet van haar vele vrijwilligers . Het is prachtig om te ervaren dat Aditech na ruim 18 jaar dit alles nog steeds in hoge mate weet te waarderen. We zijn er trots op dat   het uitzendbureau in techniek’ ook de komende drie seizoenen onze hoofdsponsor is en blijft.